Кошик
0
Кошик

Кошик порожній

Порівняння
Вибране

Працюємо під час війни

Розстоєчні шафи:

Розстоєчна шафа ШР-6-GN 1/1
Розстоєчна шафа ШР-6-GN 1/1
10 668.00 грн
Розстоєчна шафа ШР-6-GN 2/1
Розстоєчна шафа ШР-6-GN 2/1
13 075.00 грн
Розстоєчна шафа ШР-8-GN 1/1
Розстоєчна шафа ШР-8-GN 1/1
11 889.00 грн
Розстоєчна шафа ШР-8-GN 2/1
Розстоєчна шафа ШР-8-GN 2/1
14 540.00 грн
Розстоєчна шафа ШР-10-GN 1/1
Розстоєчна шафа ШР-10-GN 1/1
13 108.00 грн
Розстоєчна шафа ШР-10-GN 2/1
Розстоєчна шафа ШР-10-GN 2/1
16 006.00 грн
Розстоєчна шафа ШР-6-К
Розстоєчна шафа ШР-6-К
11 672.00 грн
Розстоєчна шафа ШР-8-К
Розстоєчна шафа ШР-8-К
12 996.00 грн
Розстоєчна шафа ШР-10-К
Розстоєчна шафа ШР-10-К
14 320.00 грн

Шафи розстоєчні купити в Дніпрі за ціною від виробника Техпром

Розстоєчна шафа - це апарат для вистоювання тіста. Під вистоюванням розуміють процес бродіння в тісті, перед тим як відправляти її в піч. Вона необхідна для відновлення структури тіста після формування борошняного виробу та для формування вологості в ньому, щоб під час випічки воно було м'яким та повітряним. 

Конструкція розстоєчної техніки для тесту.

Для того, щоб зробити заготовки з тіста, використовують спеціальну техніку, яка здатна підтримувати оптимальну температуру та рівень вологості, при яких процеси бродіння найефективніші. 

Апарат для вистоювання - сукупність таких комплектуючих:

  • камера для виробів;
  • герметичні двері;
  • ТЕН або парогенератор;
  • панель для контролю та керування пристроєм;
  • ємність з ванною.

Щоб тісто придбало необхідну пухкість і легкість усередині розстоєчної шафи має відбуватися одночасно нагрівання та зволоження. Для цього прилад обладнаний ємністю, куди наливають воду. При нагріванні вона випаровується та зволожує повітря. Більш дорогі моделі мають вбудовані парогенератори.

Для вистоювання тесту оптимальна температура близько +40 градусів. Більшість моделей здатна підтримувати рівень температури до +90 градусів. Розподіл повітря має відбуватися рівномірно, для чого моделі забезпечують вентиляторами, які допомагають забезпечити рівномірний прогрів камери.

Де використовують шафи для вистоювання?

Розстоювальну техніку застосовують у процесі виготовлення здоби та кондитерських виробів. Встойки потребує тісто для хліба, булочок, рогаликів. Обладнання цього встановлюють на підприємствах разом із технікою для випічки. Шафа для вистоювання тіста може знадобитися:

  • для пекарні;
  • кафе та піцерій;
  • ресторанів;
  • приватних кондитерських;
  • на харчове виробництво.

На що звернути увагу при купівлі апарату для вистоювання?

Кожен виробник техніки прагне покращити вироблене ним обладнання і для цього додає різні функції, які допоможуть оптимізувати робочий процес. Є загальні характеристики цієї категорії обладнання, на яких варто акцентувати увагу:

  • теплоізоляція - всі шви повинні бути герметичні, дверцята щільно прилягати до корпусу;
  • доступний діапазон температур;
  • на який обсяг розрахований апарат - від цього залежатиме скільки виробів Ви зможете відстоювати одночасно;
  • розміри дещо.

Як замовити шафу в Дніпрі?

Щоб оформити замовлення, Ви можете звернутися до менеджерів нашої компанії. Техпром виробляє та постачає обладнання у Дніпро та інші області країни. Отримати консультацію щодо таких питань як ціна, характеристики та відправка перевізниками, Ви можете зателефонувавши за номерами телефонів, які написані на сторінці Контакти.



Зателефонувати
+38(067)570-18-62
+38(050)399-23-38

Виберіть із списку Ваше місто