Котли харчоварильні у Дніпрі:
- 1
- 2
- разом
- 1
- 2
- разом
Котел харчоварильний купити зі складу в Дніпрі за ціною виробника Техпром
Котел харчоварильний - це техніка для професійної кухні в якому готують супи, бульйони, соус, кисіль, компот, підігрівають воду. Застосовують для приготування других страв. варіння киселів та компотів.
Конструкція котла для приготування їжі
Обладнання у вигляді апарата в корпус якого вбудована варильна ємність циліндричної або прямокутної форми з опорами. До нижньої панелі техніки прикріплені елементи, що нагрівають, шляхом яких нагріваються продукти.
Мінімальна кількість температурних режимів для варильних котлів це два. Максимальний режим – при якому вміст посудини закипає та мінімальний – при якому підтримується температура вже приготовленої страви. Застосування цих режимів залежить від того, яке блюдо готують у котлі
Харчовий харчоварильний котел - його види
Основними параметрами за якими розрізняють цей тип теплового обладнання - джерело тепла, конструкція варильної ємності та тип обігріву. За джерелом тепла розрізняють:
По конструкції варильної ємності:
- стаціонарні;
- перекидаються.
За типом обігріву апарати бувають:
- з непрямим нагріванням;
- з прямим нагріванням.
Газові котли менш потрібні, ніж електричні шляхом того, що не залежать від джерела тепла, їх можна переміщати по кухні. Великим попитом користуються котли з варильною ємністю, що перекидається, адже з них простіше витягти готову страву
Котли з прямим нагріванням менш популярні ніж з непрямим, через те, що принцип роботи котлів з другим видом нагріву запобігає підгоранню. Суть роботи такого апарату в тому, що його стінки нагріваються шляхом водяного прошарку між стінками приладу, якщо води між стінками немає або температура досягла максимального значення, прилад відключається.
Плюси застосування харчоварильного котла
Цей вид теплового обладнання для варіння їжі застосовують як на виробництві, так і в закладах громадського харчування. Різноманітність обсягів чаш на 100 літрів або 250 літрів дозволяють встановлювати казани на найбільших підприємствах. До основних переваг застосування цієї техніки можна віднести:
- швидкість приготування вище ніж на звичайних плитах;
- наявність кришки яка зберігає температуру;
- різний об'єм варильних чаш від 60 літрів, що дозволяє використовувати обладнання як у невеликому кафе, так і в заводських їдалень;
- додаткова комплектація. Є моделі з вбудованою мішалкою всередині.
Де купити харчоварильний котел у Дніпрі?
Оформити замовлення на теплове обладнання Ви можете у компанії Техпром. Компанія виробляє та постачає як харчове, так і будівельне обладнання в Дніпро та інші регіони України. Наші менеджери дадуть відповіді на запитання і допоможуть оформити доставку.