Кошик
0
Кошик

Кошик порожній

Порівняння
Вибране
Фільтри
Ціна
Вид
Тип
Країна виробник

Харчове обладнання у Запоріжжі:

Термос армійский 6 літрів
flag-1.png
Термос армійский 6 літрів
5 300.00 грн
Піч на деревному вугіллі ПДУ-800 хоспер Josper
flag-1.png
Видео
Піч на деревному вугіллі ПДУ-800 хоспер Josper
71 977.00грн
67 660.00 грн
Сковорода промислова СЕМ-0.2-01 Стандарт
flag-1.png
Сковорода промислова СЕМ-0.2-01 Стандарт
33 540.00 грн
Піч на деревному вугіллі ПДУ-900 хоспер Josper
flag-1.png
Видео
Піч на деревному вугіллі ПДУ-900 хоспер Josper
81 260.00грн
76 380.00 грн
Піч на деревному вугіллі ПДУ -1000 хоспер Josper
flag-1.png
Видео
Піч на деревному вугіллі ПДУ -1000 хоспер Josper
91 620.00грн
86 120.00 грн
Похідна пічка з нержавіючої сталі
flag-1.png
Видео
Похідна пічка з нержавіючої сталі
2 600.00 грн
Пічка на дровах похідна сталева, пофарбована
flag-1.png
Видео
Пічка на дровах похідна сталева, пофарбована
1 450.00 грн
Сковорода СЕМ-0.2-01 Майстер
flag-1.png
Сковорода СЕМ-0.2-01 Майстер
33 520.00 грн
Котел харчоварильний електричний КЕ-60 еталон
flag-1.png
Видео
Котел харчоварильний електричний КЕ-60 еталон
53 340.00 грн
Сковорода для їдальні СЕМ-0.2-01 Еталон
flag-1.png
Сковорода для їдальні СЕМ-0.2-01 Еталон
36 013.00 грн
Стелаж кондитерський 12 рівнів
flag-1.png
Видео
Стелаж кондитерський 12 рівнів
8 870.00 грн
Стіл виробничий острівний (без полиці)  500 х 600  (мм)
flag-1.png
Стіл виробничий острівний (без полиці) 500 х 600 (мм)
3 360.00 грн
Піч на древісному вугіллі ПДУ-1200 хоспер Josper
flag-1.png
Видео
Піч на древісному вугіллі ПДУ-1200 хоспер Josper
109 210.00грн
102 660.00 грн
Термос армійський харчовий 12 літрів
flag-1.png
Видео
Термос армійський харчовий 12 літрів
6 465.00грн
5 900.00 грн
Промислова сковорода СЕМ-0.5-01 Стандарт
flag-1.png
Промислова сковорода СЕМ-0.5-01 Стандарт
50 900.00 грн
Електрична промислова сковорода СЕМ-0.5-01 Майстер
flag-1.png
Електрична промислова сковорода СЕМ-0.5-01 Майстер
50 750.00 грн
Сковорода промислова СЕМ-0.5-01 Еталон
flag-1.png
Сковорода промислова СЕМ-0.5-01 Еталон
54 651.00 грн
Гриль хоспер з піччю для піци
flag-1.png
Видео
Гриль хоспер з піччю для піци
54 102.00грн
50 163.00 грн
Сковорода для ресторану СЕМ-0.2 стандарт
flag-1.png
Сковорода для ресторану СЕМ-0.2 стандарт
35 170.00 грн
Піч гриль хоспер з жаростійким покриттям
flag-1.png
Видео
Піч гриль хоспер з жаростійким покриттям
39 546.00грн
36 981.00 грн
Армійський термос 24 літри
flag-1.png
Видео
Армійський термос 24 літри
7 025.00 грн
Термос військовий 36 літрів
flag-1.png
Видео
Термос військовий 36 літрів
9 350.00грн
8 275.00 грн
Хоспер гриль з нержавіючої сталі, BBQ
flag-1.png
Видео
Хоспер гриль з нержавіючої сталі, BBQ
46 048.00грн
41 901.00 грн
Піца піч і гриль хоспер з нержавіючої сталі
flag-1.png
Видео
Піца піч і гриль хоспер з нержавіючої сталі
62 438.00грн
55 776.00 грн

Харчове обладнання у Запоріжжі

Для підприємств харчової промисловості для кафе & bull; барів & bull; ресторанів & bull; громадського харчування у Запоріжжі

Виробництво харчових продуктів передбачає використання великої кількості спеціальної техніки. Харчове обладнання для кафе, барів, ресторанів, їдалень, громадського харчування дає змогу об'єднати всі елементи виробництва та вибудувати цільний технологічний ланцюжок. Виробник будівельного висотного обладнання компанія "Техпром" пропонує широкий вибір надійної та практичної техніки, допоміжних пристосувань і меблів для закладів громадського харчування. Це сертифіковані за стандартами ДСТУ агрегати.

Які види харчового обладнання можна купити в Запоріжжі

Класифікація промислового обладнання для харчової промисловості велика. Вона включає моделі, які допомагають здійснити кожен процес у приготуванні та виробництві продуктів харчування. Загальна класифікація харчового обладнання в Запоріжжі включає такі категорії:

  1. Теплове обладнання - обладнання першорядної важливості на кухні громадського харчування або цеху виробництва. Основний процес, якому піддаються продукти харчування при приготуванні страв - це теплова обробка. Залежно від типу закладу, відвідуваності та запитів клієнтів ви можете купити різні типи теплового оснащення: печі хоспер; шафи жарочні та пекарські, розстоєчні; котли харчоварильні; промислові млинниці, сковорідки та електроплити; теплові столи; електрокип'ятильники.
  2. Електромеханічне кухонне обладнання - це прилади, що дають змогу заощадити час на обробку та підготовку продуктів до приготування й оригінально оформити готову страву. До них належать картоплечистки, кутери, м'ясорубки, хліборізки, слайсери, овочечистки, тістоміси та інші агрегати. Вони можуть бути повністю автоматичними, напівавтоматичними та ручними.
  3. Нейтральне обладнання - необхідне для грамотної організації робочого простору. Матеріал виготовлення - нержавіюча сталь. Відповідає санітарно гігієнічним нормам, відрізняється зносостійкістю і довговічністю. У Запоріжжі ви можете купити такі види нейтрального обладнання: столи, шафи, стелажі, візки, полиці, піддони та підставки. Сюди також входять обладнання для кухні, яке допомагає облаштувати мийні цехи: столи з ємностями під воду, для оброблення м'яса та риби, ванни та рукомийники.
  4. Лінії роздач - до них відносяться марміти, касові вузли, нейтральні елементи, універсальні помічники. основне призначення - короткострокове зберігання, сервірування та демонстрація готових страв і напоїв відвідувачам закладу. Найчастіше лінії роздач зустрічаються в їдальнях, кафе самообслуговування, фудкортах.

У каталозі «Техпром» можна купити інвентар для кухні різноманітного призначення, зокрема печі похідні, армійські термоси, столи-тумби для зберігання кухонного начиння, вішалки для напівтуш, скрині для плодів і овочів, візки, шафи для одягу та багато іншого.

Яким вимогам повинне відповідати харчове промислове обладнання

Харчове промислове обладнання спрямоване на забезпечення високої якості продуктів харчування, збільшення продуктивності та повинне відповідати певним вимогам:

  1. Санітарно-гігієнічні - на виході повинна зберігатися біологічна цінність продуктів. Оснащення не повинно вбирати в себе мікроби і бактерії та містити шкідливі речовини, які можуть проникнути в їжу. Стільниці та інші поверхні повинні мати гладку поверхню, без пір і щілин. Обов'язкова умова - стійкість до хімічних реакцій під час взаємодії з кислотами та лугами.
  2. Конструктивні - оснащення виготовляється в такому вигляді, щоб був вільний доступ для прибирання та обробки поверхонь. Вузли кріплення елементів мають бути міцними, щоб унеможливити потрапляння сторонніх деталей до готових страв.
  3. Матеріал виготовлення - для роботи з харчовими продуктами використовують обладнання з неіржавкої сталі. Вона витримує високі чи низькі температури, стрибки тиску, фізично-термічні впливи.
  4. Модульність. Обладнання різного призначення має органічно вписуватися у виробничий цикл підприємства. Займати мінімум простору та бути максимально функціональним.
  5. Енергоефективність. Електроприлади мають споживати помірну кількість електроенергії.

Один із найпізнавальніших будівельних порталів в Україні рекомендує перед придбанням кухонної техніки дізнатися термін її окупності та заявлену виробником тривалість роботи.

Як обрати професійне кухонне обладнання

Промислові печі та шафи, електромеханічні прилади та кухонні меблі можна замовити з доставкою в місто Запоріжжя, скориставшись пошуковими фільтрами каталогу. Або скористатися консультацією менеджерів інтернет-магазину, які допоможуть підібрати обладнання згідно з такими критеріями:

  • Спеціалізація закладу (їдальня, кафе-ресторан, фаст-фуд, ресторан високої кухні та інша).
  • Число посадкових місць залу, щоденна відвідуваність, завантаження залу у вихідні та святкові дні.
  • Меню закладу.
  • Вільну площу кухонного приміщення.
  • Витребувані показники потужності, енергоефективності та продуктивності.
  • Вартість інвентарю та агрегатів.

Професійне обладнання для кухні, представлене в онлайн-каталозі, від найкращих виробників України. Воно високоефективне, безпечне та надійне. Перевірені часом бренди, гарантують тривалий термін експлуатації і надають гарантію 12 місяців.

Переваги використання професійного обладнання на кухні

Агрегати для ресторанів, кафе і їдалень — це автоматизована техніка, яка застосовується на всіх етапах технологічного ланцюжка приготування страв. Автоматизація виробничих процесів скорочує час готування, трудовитрати співробітників кухні і підвищує рентабельність готової продукції. До того ж:

  • Харчове обладнання допомагає підтримувати якість страв і сервісного обслуговування. Це ключові чинники на шляху задоволення відвідувачів ресторану і залучення нових клієнтів.
  • Теплові агрегати використовуються не тільки для готування, але і зберігання готової їжі в теплому стані. Вони прискорюють подачу замовлень і дають змогу виключити затримки обслуговування клієнтів.
  • Промислове обладнання ергономічне, зручне в експлуатації, відповідає санітарним стандартам, вимогам до якості збирання конструктивних елементів та матеріалу виготовлення.

Професійні агрегати та інвентар призначені для інтенсивних навантажень та тривалої роботи.

Купити промислове обладнання для харчової промисловості в Запоріжжі

Замовити професійне оснащення для закладів громадського харчування можна на сайті Техпром. Для оформлення замовлення зверніться до фахівців компанії. Вам допоможуть розрахувати вартість, вибрати оптимальний спосіб доставки та оплати.

Зателефонувати
+38(067)570-18-62
+38(050)399-23-38

Виберіть із списку Ваше місто