Харчове обладнання для кафе • барів • ресторанів • громадського харчування в Харкові
Харчове обладнання - це група виробничої техніки, яку застосовують на підприємствах харчової промисловості у закладах громадського харчування та в продовольчих магазинах. Його основна мета - автоматизація приготування продуктів харчування та підвищення продуктивності підприємства. Сучасне технологічне оснащення дозволяє дотримуватися всіх норм безпеки та санітарних стандартів.
Види харчового промислового обладнання у Харкові
Для оснащення підприємств громадського харчування використовують різні види техніки. Залежно від призначення виділяють:
- теплове;
- нейтральне;
- лінії роздач.
До теплової техніки відносяться апарати за допомогою яких продукти піддаються тепловій обробці. Це плити, грилі, котли травні, гарячі та духові шафи. Нейтральне оснащення - допоміжна техніка для обробки, переміщення та зберігання сировини та готової їжі. Сюди відносяться стелажі, полиці, шафи, візки, скрині.
До категорії лінії роздач входить техніка для підтримки температури у готових страв, допоміжні апарати для роботи обслуговуючого персоналу. Це марміти, касові вузли, універсальні роздавальні столи.
Де використовують харчове обладнання у Харкові?
Основний напрямок якого потрібна ця категорія товарів - це громадське харчування та виробництво. Техніка необхідна як малого бізнесу, так великому промисловому підприємству. Харчове обладнання використовують:
- для ресторану, кафе, бару;
- у кулінаріях, їдальнях, буфетах;
- на хлібозаводах та кондитерських фабриках;
- у приватних пекарнях;
- на м'ясокомбінатах та молокозаводах;
- у магазинах та супермаркетах.
Які плюси використання харчового обладнання від компанії Техпром у Харкові?
Компанія Техпром - виробник харчового та будівельного обладнання протягом 11 років продає техніку в Харків та інші міста України. У нас можна оформити замовлення на харчове кондитерське обладнання, марміт, шафу для смаження та багато іншого.
Серед основних плюсів використання нашого обладнання можна виділити:
- висока продуктивність - виготовлення більшої кількості готових виробів за менші терміни;
- простість у використанні - для роботи не потрібно спеціально навчатися;
- практичність і надійність - техніка виготовлена з матеріалів не схильних до корозії, легко миється і довго прослужить;
- безпека - всі апарати сертифіковані, пройшли атестацію та відповідають державним стандартам.
Де купити промислове харчове обладнання у Харкові?
Оформити замовлення Ви можете звернувшись до менеджерів нашої компанії. Зайдіть в розділ Контакти на нашому сайті або залиште свої дані для зворотного зв'язку через кнопку на сайті. питання, що Вас цікавлять.