Кошик
0
Кошик

Кошик порожній

Порівняння
Вибране

Працюємо під час війни

Фільтри
Ціна
Вид
Тип
Модель
Внутрішні розміри духовки

Харчове обладнання:

Турбо піч похідна туристична
flag-1.png
Турбо піч похідна туристична
1 400.00грн
1 250.00 грн
Піч на деревному вугіллі ПДУ-800 хоспер Josper
Піч на деревному вугіллі ПДУ-800 хоспер Josper
69 959.00 грн
Піч на деревному вугіллі ПДУ-900 хоспер Josper
Піч на деревному вугіллі ПДУ-900 хоспер Josper
80 415.00 грн
Піч на деревному вугіллі ПДУ -1000 хоспер Josper
Піч на деревному вугіллі ПДУ -1000 хоспер Josper
91 120.00 грн
Піч на древісному вугіллі ПДУ-1200 хоспер Josper
Піч на древісному вугіллі ПДУ-1200 хоспер Josper
111 316.00 грн
Шафа жарова електрична односекційна ШЖЕ 1 GN 1/1 стандарт
Шафа жарова електрична односекційна ШЖЕ 1 GN 1/1 стандарт
17 747.00 грн
Пекарська шафа ШПЕ-2 стандарт
Пекарська шафа ШПЕ-2 стандарт
47 785.00 грн
Електромлинниця ЕБК, млинниця професійна
flag-1.png
Електромлинниця ЕБК, млинниця професійна
6 175.00 грн
Електромлинниця ЕБП, млинниця професійна
flag-1.png
Електромлинниця ЕБП, млинниця професійна
6 751.00 грн
Плита електрична промислова ЕПК-2 Стандарт
flag-1.png
Плита електрична промислова ЕПК-2 Стандарт
15 328.00 грн
Стіл тепловий - Динамічний 1100 х 600 х 850 (мм)
Стіл тепловий - Динамічний 1100 х 600 х 850 (мм)
22 490.00 грн
Сковорода електрична промислова СЭМ-02 стандарт
Сковорода електрична промислова СЭМ-02 стандарт
26 814.00 грн
Розстоєчна шафа ШР-6-GN 1/1
Розстоєчна шафа ШР-6-GN 1/1
11 948.00 грн
Шафа жарочна електрична односекційна ШЖЕ 1 GN 1/1 майстер
Шафа жарочна електрична односекційна ШЖЕ 1 GN 1/1 майстер
18 657.00 грн
Пекарська шафа ШПЕ-4 стандарт
Пекарська шафа ШПЕ-4 стандарт
84 365.00 грн
Котел харчоварильний електричний КЭ-60 еталон
Котел харчоварильний електричний КЭ-60 еталон
50 899.00 грн
Стіл виробничий острівний (без полиці)
Стіл виробничий острівний (без полиці)
3 547.00 грн
Стіл виробничий острівний (з полицею)
Стіл виробничий острівний (з полицею)
4 131.00 грн
Стіл виробничий острівний (з двома полицями)
Стіл виробничий острівний (з двома полицями)
4 679.00 грн
Стіл виробничий острівний (без полиці) AISI 201
Стіл виробничий острівний (без полиці) AISI 201
2 965.00 грн
Стіл виробничий острівний (з полицею) AISI 201
Стіл виробничий острівний (з полицею) AISI 201
3 533.00 грн
Стіл виробничий острівний (з двома полицями) AISI 201
Стіл виробничий острівний (з двома полицями) AISI 201
4 080.00 грн
Стіл виробничий розбірний (без полиці) 500 х 600 х 850 (мм)
Стіл виробничий розбірний (без полиці) 500 х 600 х 850 (мм)
4 466.00 грн
Стіл виробничий розбірний (з полицею) 500 х 600 х 850 (мм)
Стіл виробничий розбірний (з полицею) 500 х 600 х 850 (мм)
4 906.00 грн

Харчове обладнання для кафе • барів • ресторанів • громадського харчування в Харкові

Харчове обладнання - це група виробничої техніки, яку застосовують на підприємствах харчової промисловості у закладах громадського харчування та в продовольчих магазинах. Його основна мета - автоматизація приготування продуктів харчування та підвищення продуктивності підприємства. Сучасне технологічне оснащення дозволяє дотримуватися всіх норм безпеки та санітарних стандартів.

Види харчового промислового обладнання

Для оснащення підприємств громадського харчування використовують різні види техніки. Залежно від призначення виділяють:

  • теплове;
  • нейтральне;
  • лінії роздач.

До теплової техніки відносяться апарати за допомогою яких продукти піддаються тепловій обробці. Це плити, грилі, котли травні, гарячі та духові шафи. Нейтральне оснащення - допоміжна техніка для обробки, переміщення та зберігання сировини та готової їжі. Сюди відносяться стелажі, полиці, шафи, візки, скрині.

До категорії лінії роздач входить техніка для підтримки температури у готових страв, допоміжні апарати для роботи обслуговуючого персоналу. Це марміти, касові вузли, універсальні роздавальні столи. 

Де використовують харчове обладнання?

Основний напрямок якого потрібна ця категорія товарів - це громадське харчування та виробництво. Техніка необхідна як малого бізнесу, так великому промисловому підприємству. Харчове обладнання використовують:

  • для ресторану, кафе, бару;
  • у кулінаріях, їдальнях, буфетах;
  • на хлібозаводах та кондитерських фабриках;
  • у приватних пекарнях;
  • на м'ясокомбінатах та молокозаводах;
  • у магазинах та супермаркетах.

Які плюси використання харчового обладнання від компанії Техпром?

Компанія Техпром - виробник харчового та будівельного обладнання протягом 11 років продає техніку в Харків та інші міста України. У нас можна оформити замовлення на харчове кондитерське обладнання, марміт, шафу для смаження та багато іншого.

Серед основних плюсів використання нашого обладнання можна виділити:

  • висока продуктивність - виготовлення більшої кількості готових виробів за менші терміни;
  • простість у використанні - для роботи не потрібно спеціально навчатися;
  • практичність і надійність - техніка виготовлена ​​з матеріалів не схильних до корозії, легко миється і довго прослужить;
  • безпека - всі апарати сертифіковані, пройшли атестацію та відповідають державним стандартам. 

Де купити промислове харчове обладнання у Харкові?

Оформити замовлення Ви можете звернувшись до менеджерів нашої компанії. Зайдіть в розділ Контакти на нашому сайті або залиште свої дані для зворотного зв'язку через кнопку на сайті. питання, що Вас цікавлять. 

Зателефонувати
+38(067)570-18-62
+38(050)399-23-38

Виберіть із списку Ваше місто