Столи теплові у Харкові:
Купити тепловий стіл у Харкові за ціною від виробника Техпром
Тепловий стіл - це частина роздавальної лінії у закладах громадського харчування. З його допомогою приготовлені перші та другі страви залишаються гарячими. Зручний у використанні у їдальнях, на шведських лініях, у кулінаріях. Застосовується не лише для підігріву страв, а й тарілок перед сервіруванням.
Основні параметри теплового столу
Теплий стіл виготовляється зі стійкої до вологи та високих температур сталі. Виглядає як закрита тумба всередині якої поступово розподіляється гаряче повітря. Він обладнаний температурними датчиками. Рівень нагрівання регулюється електромеханічним способом. Нагрів та розподіл повітря всередині камери відбувається через наявності ТЕНа та вентилятора. Поверхнева частина залишається холодною, нагріваються ті частини, які відповідають за підігрів їжі.
Важливими для роботи параметрами обладнання є:
- обсяг - модельний ряд представлений в обсягах від 220 до 390 літрів;
- потужність - від 1,5 до 2 кВт;
- тип установки - пристінні або острівні з доступом з двох сторін.
На що звернути увагу при покупці теплового столу?
Придбавши харчове обладнання для ліній роздач варто враховувати такі фактори:
- розмір стільниці - якщо тепловий апарат потрібен у ресторан, з невеликою прохідністю беріть розмір поменше, якщо ж на лінію роздачі в готель, то знадобиться стільниця більше;
- показник потужності - чим вище потужність, тим швидше нагрівання і довше тримається температура;
- діапазон температур - в середньому підігрів страв відбувається при температурі близько 65 градусів, якщо розмір стільниці великий, то можливо потрібна температура вище ;
- об'єм камери - залежить від прохідності. Для невеликого кафе вистачить 220 літрів, для їдальні 350.
Правила використання обладнання
Для кожної техніки є правила застосування, які продовжать термін експлуатації апарата. Щоб тепловий стіл прослужив довше, потрібно:
- очищати прилад перед кожним використанням;
- зберігати апарат у приміщеннях, де температура повітря не опускається нижче +10;
- перед тим, як увімкнути техніку, переконайтеся в справності заземлення;
- розташовуйте його на рівній поверхні далеко від предметів схильних легко спалахнути.
Де купити теплові столи у Харкові ?
Виготовлення та продаж харчового та будівельного обладнання - основна мета компанії Техпром. На сайті нашої компанії Ви можете оформити замовлення на тепловий стіл. Наші менеджери проконсультують Вас з питань доставки до Харкова або іншого міста, характеристик та комплектації обладнання.
Щоб купити теплове обладнання, залиште свій номер телефону у формі зворотного зв'язку на нашому сайті та Вам передзвонять. Ви можете зв'язатися з нашими менеджерами, набравши за телефонами вказаними в розділі Контакти.