Кошик
0
Кошик

Кошик порожній

Порівняння
Вибране

Працюємо під час війни

Промислова сковорода:

Сковорода електрична промислова СЭМ-02 стандарт
Сковорода електрична промислова СЭМ-02 стандарт
26 814.00 грн
Сковорода електрична промислова СЭМ-02 Майстер
Сковорода електрична промислова СЭМ-02 Майстер
27 121.00 грн
Сковорода електрична промислова СЭМ-02 Еталон
Сковорода електрична промислова СЭМ-02 Еталон
28 985.00 грн
Сковорода електрична промислова СЭМ-05 стандарт
Сковорода електрична промислова СЭМ-05 стандарт
36 991.00 грн
Сковорода електрична промислова СЭМ-05 Майстер
Сковорода електрична промислова СЭМ-05 Майстер
37 427.00 грн
Сковорода електрична промислова СЭМ-05 Еталон
Сковорода електрична промислова СЭМ-05 Еталон
39 143.00 грн

Промислова сковорода купити в Харкові за ціною від виробника

Промислова сковорода - харчове обладнання для теплової обробки продуктів шляхом смаження, гасіння, пасування, запікання на поверхні, що нагрівається. Електрична сковорода збільшує продуктивність при невеликій витраті масла.

Комплектація та принцип роботи промислової сковороди

Цей вид харчового обладнання виглядає як горизонтальний пристрій зі сталі з нагрівальним елементом знизу. Складається з:

  • чаші, на яку вкладається продукція, огородженою бортами, з механізмом для перекидання. Залежно від моделі, механізм може бути ручним або автоматичним. Борти на чаші запобігають розбризкуванню олії;
  • кришки, яка зберігає тепло;
  • нагрівальних елементів – ТЕНів чи газових пальників залежно, який тип сковороди - електро або газова;
  • стаціонарних або регульованих ніжок.

Робоча поверхня сковороди може бути гладкою або ребристою, залежить від моделі. Принцип роботи техніки, будь-якої комплектації полягає в тому, що нагрівальний елемент випромінює тепло в нижній частині апарату, шляхом чого прогрівається робоча поверхня і продукція, що готується на ній. Сковорода часто складається з кількох зон, де можна встановлювати різну температуру. Шляхом цього можна одночасно готувати різні продукти.

Види промислових сковорідок та плюси їх використання

Основними параметрами, за якими розрізняють цей вид обладнання, є тип установки, матеріал чаші та джерело живлення. Джерелами живлення для апаратів можуть бути газ та електрика. Найпоширенішими матеріалами для чаш є сталь та чавун. За типом установки сковороди бувають:

  • підлогові – можуть бути на ніжках або з вмонтованою духовкою внизу. Підходять для інтенсивного використання на різних підприємствах, чи це виробництво або громадське харчування.
  • Настільні – обладнані регульованими ніжками з пластмаси або сталі та висувними ящиками для жирових відкладень. Підійдуть для закладів із середньою або невеликою прохідністю, таких як їдальня, ресторан, фуд-корт.

Існує ряд плюсів у використанні цього виду теплового обладнання:

  • швидкість нагрівання та можливість регулювання температур у широкому діапазоні;
  • зручно використовувати – не потрібно додатково навчатися працювати на апараті;
  • великий вибір способів приготування – продукти можна пасерувати, гасити, смажити пропарювати. Місткість чаш дозволяє готувати перші страви.

Де купити промислову сковороду в Харкові?

Компанія Техпром – виробник та постачальник харчового та будівельного обладнання по всій Україні. На нашому сайті Ви можете оформити замовлення на будь-який вид обладнання з доставкою до Харкова або іншого міста. 

Менеджери нашої компанії дадуть відповідь на такі питання як ціна, характеристики товару та доставка в будь-яку область. Оформити замовлення можна зайшовши на сайт компанії Техпром або зателефонувавши нашим менеджерам. Телефони зв'язку вказані у верхній частині нашого сайту.

Зателефонувати
+38(067)570-18-62
+38(050)399-23-38

Виберіть із списку Ваше місто