Кошик
0
Кошик

Кошик порожній

Порівняння
Вибране

Що таке Хоспер?

Піч Josper ідеально поєднує можливості грилю і духової печі. Найчастіше Хоспер ви можете зустріти у сегменті HoReCa. Але також печі Хоспер використовують для ресторану, стейк-хаусу, закусочних, пабів та тематичних кафе.

Печі гриль зарекомендували себе в індустрії громадського харчування не лише в Україні, а й у всьому світі. Принцип роботи обладнання дозволить вам приготувати соковите м'ясо, рибні та овочеві страви на вугіллі всередині приміщення.

Трішки про історію створення печі Хоспер

"Створювачем" вугільної печі Хоспер по праву можна назвати іспанську компанію-виробника "Josper". У первісному варіанті це була

вугільна піч закритого типу, де страви готували за дуже високих температур. Обладнання поєднувало у собі властивості мангалу та відкритого барбекю.

Згодом назва компанії-творця “хоспер” перетворилася на ім'я повчальне і вже інші виробники стали його використовувати. З того моменту Хоспером стали називати всі печі закритого типу, в яких готують м'ясо та рибу за температури 350 градусів.

Що піч-гриль Хоспер являє собою сьогодні?

Зараз хоспер – це універсальне обладнання, яке застосовують для приготування м'яса, риби та овочів. Універсальність обладнання полягає у можливості використання його як гриль, мангал та піч, тобто продукти в ньому одночасно запікаються та прожарюються.

Головна особливість та "фішка" печі Хоспер - це можливість приготування якісних, соковитих страв, з хрумкою скоринкою та ароматом "димка" безпосередньо всередині кухні закладу.

Страви, приготовлені, на Хоспері мають такий аромат і таку скоринку, ніби приготовані не в стінах кухні ресторану, а десь на свіжому повітрі у відкритому мангалі.

Переваги печей на деревному вугіллі Хоспер

У порівнянні зі звичайними вуличними мангалами та відкритими грилями або барбекю Хоспер має цілу низку переваг:

  • можливість регулювання температури залежно від продуктів та страви;
  • можливість встановлення обладнання прямо всередині кухні ресторану;
  • компактні розміри, які дозволяють розміщуватись навіть на кухні з невеликою площею;
  • за допомогою Хоспера ви можете приготувати будь-яку страву;
  • висока швидкість приготування. Так яловичина і свинина приготується за 6 хвилин, курка та
  • індичка за 4 хвилини, а риба лише за 3 хвилини;
  • при використанні хоспера повністю унеможливлюється підгорання страви;
  • виготовляється із нержавіючої сталі, яка витримує дуже високу температуру. Однак, якщо доторкнутися стін розігрітої печі, то ви не отримаєте опік. Це відбувається завдяки внутрішній будові конструкції. Температура зовні виходить набагато нижче, ніж усередині. Так, якщо всередині печі 300 градусів, але зовнішні стіни нагріються лише 50 градусів.

Для замовлення хоспера ознайомтеся з асортиментом:

Принцип роботи печі

Конструкція печі Хоспер припускає наявність всіх необхідних елементів для роботи в закритому просторі. Процес використання

досить простий, тому з приготуванням страв справиться як досвідчений кухар, так і новачок у цій справі.

Пекти має товсті стінки, які додатково посилюються шаром теплоізоляції. Це дозволяє скоротити витрати деревного вугілля на 40%, як би ми готували на звичайному мангалі або грилі.

Всередині камера оснащена металевими ґратами, що виконують роль гриля. На них викладають шматки м'яса, риби чи овочів. Висота розміщення решітки регулюється вручну, тому ви можете встановлювати ступінь обсмажування і запікання продуктів.

Для накопичення золи всередині печі також передбачено спеціальний контейнер.

У верхній частині конструкції розміщується димар, а в нижній відсік для забору повітря. Ці комплектуючі дозволяють усувати запахи кіптяви та сліди жиру. Щоб жир не стікав на підлогу, в хоспері встановлений спеціальний жирозбірник.

Як же працює хоспер? Насправді все досить просто і процес складається з декількох етапів:

  1. Завантаження деревного вугілля. Необхідно витягти з камери решітку гриль та викласти вугілля у центрі печі. Вугілля розподіляють рівномірно за допомогою кочерги.
  2. Розпалювання печі. Щоб правильно розпалити піч, верхня та нижня заслінки повинні бути відкритими. Розпалюють вугілля за допомогою сухого спирту. Після чого потрібно закрити дверцята і дати вугілля трохи прогрітися і пройти етап, коли повністю пропадуть язики полум'я.
  3. На наступному етапі закривають нижню та верхню тягу та встановлюють заслінку димоходу у правильному положенні.
  4. Після цих нескладних маніпуляцій Хоспер готовий до використання та приготування страв.

 

Рекомендовані товари
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати відгук
Зателефонувати
+38(067)570-18-62
+38(050)399-23-38

Виберіть із списку Ваше місто