Піч для деревного вугілля (хоспер) у Львові:
Хоспер - піч на деревному вугіллі купити у Львові, ціна - виробника Техпром
Хоспер – це обладнання – прототип закритого мангалу, який встановлюється у приміщеннях. Винахід хоспер належить іспанській компанії Josper, яка вперше випустила першу модель цього обладнання в 1969 році. Закрита вугільна піч, яка за 10-15 хвилин може приготувати стейк. Страви приготовані в хоспері мають всі смакові властивості та запахи приготованих на вугіллі продуктів. Особливість конструкції робить страви з хоспера соковитими, ароматними, ніжною скоринкою.
Де застосовується закрита вугільна піч-гриль?
Хоспер використовують у багатьох закладах Львова. Вони встановлюються в ресторан та кафе. Дуже часто застосовуються у закладах з відкритою для огляду відвідувачів кухнею. Їх також можуть встановлювати:
- у барі або стейк-хаусі;
- піцерії;
- на фудкортах гіпермаркетів та торгових центрів.
Який вигляд має гриль хоспер?
Шафа з нержавіючої сталі з ґратами, колосниками та зольною скринькою всередині. Конструкція вугільної печі така, що внутрішня частина нагрівається до 500 градусів, причому зовнішня частина залишається безпечною для персоналу. Якщо випадково доторкнутися до зовнішньої частини розпеченого хоспера, кухар уникне опіку чи іншої травми. Робота відбувається шляхом розпеченого вугілля, через яке продукти з хоспера мають приємний присмак “димка”
Принцип роботи вугільної печі
Щоб почати працювати з хоспером, на колосники засипається деревне вугілля, розпалюється тим самим розігріваючи піч. Коли температура в печі досягає потрібного рівня на ґрати всередині викладаються продукти та ставлять посуд із заздалегідь підготовленими інгредієнтами для страви. Усередині пристрою є заслінка, яка допомагає регулювати температуру. Під колосниками встановлений короб для збору відходів вугілля, що перегоріли, який спрощує процес догляду за хоспером.
Які плюси має хоспер?
Хоспер – універсальний вугільний гриль, за допомогою якого можна приготувати будь-яку страву. Продукти при цьому зберігають свої корисні властивості та вітаміни. Приготування в хоспері займає на 35% менше часу, ніж в аналогічних печах. Витрата палива обладнання невелика, шляхом чого використання печі дуже економне. Продукти в хоспере не підгоряють і засихають. Кухарі не стикаються з відкритим полум'ям, що допоможе уникнути надзвичайних подій та опіків. За вугільною піччю легко доглядати за наявності контейнера для золи.
Де у Львові купити хоспер?
Оформити замовлення на покупку хоспера можна у компанії Техпром. Ми продаємо та виготовляємо не тільки харчове, але й інші види обладнання, серед яких будівельне, дорожнє та санітарне. Наша компанія зможе доставити Ваше обладнання до Львова чи іншого міста на території України. Наші представники дадуть відповідь на питання яка ціна, термін виробництва, особливості обладнання та допоможуть оформити замовлення.
Часті питання про печі на деревному вугіллі (хоспер) у Львові
→ Які хоспери (печі на деревному вугіллі) найдешевші у Львові?
Найдешевші печі на деревному вугіллі у Львові:
→ Де застосовуються хоспери (пічки на вугіллі)?
Печі на вугіллі можуть застосовуватися у:
- гіпермаркетах;
- ресторанах;
- кафе та барах;
- стейк-хаусах;
- піцеріях;
- торгових центрах.
→ Хто виробник печі на деревному вугіллі Josper у Львові?
Виробник печі хоспер - компанія Техпром.