Теплове обладнання
- Піч для деревного вугілля (хоспер)
- Електроплити промислові
- Шафи пекарські електричні
- Шафи жарочні електричні
- Промислова сковорода
- Розстоєчні шафи
- Котли харчоварильні
- Столи теплові
- Туристична пічка
- Термос армійський
Харчове обладнання у Харкові:
Харчове обладнання - це група виробничої техніки, яку застосовують на підприємствах харчової промисловості, у закладах громадського харчування та в продовольчих магазинах. Його основна мета - автоматизація приготування продуктів харчування та підвищення продуктивності підприємства. Сучасне технологічне оснащення дає змогу дотримуватися всіх норм безпеки та санітарних стандартів.
Інтернет-магазин компанії Техпром виробника будівельного висотного обладнання пропонує купити інвентар для кухні в Харкові. У каталозі зібрано великий вибір напівавтоматичної та автоматичної техніки, меблів і допоміжного приладдя. Вони реалізуються за ціною без націнки посередників, оптом і вроздріб.
Сучасне харчове обладнання в Харкові виготовлено з урахуванням безпеки здоров'я людини. Сталь не виділяє токсичних речовин, при взаємодії з продуктами не окислюється і не піддається корозії. Під час впливу з мийними засобами не змінює зовнішній вигляд, високі температури не впливають на експлуатаційні якості металу. Місця з'єднань і механічні вузли легко очищаються і доступні для санобробки, елементи конструкції надійно зафіксовані.
До того ж будівельний портал в Україні виділяє відповідність кухонного обладнання в Харкові з такими перевагами:
Основне завдання сучасного кулінарного обладнання - оптимізувати процеси підготовки, оброблення та приготування харчових продуктів, а також їх зберігання та реалізацію..
Вибір професійного кухонного обладнання в Харкові ґрунтується на напрямку роботи підприємства, кількості клієнтів, що обслуговуються, і процесі подачі страв. Певний апарат або аксесуар має бути надійним, зручним у використанні та енергоефективним.
Для оснащення підприємств громадського харчування використовують різні види техніки. Залежно від призначення виділяють:
До теплової техніки належать апарати, за допомогою яких продукти піддаються тепловій обробці. Це плити, грилі, котли харчоварильні, жарочні та духові шафи. Нейтральне оснащення - допоміжна техніка для обробки, переміщення та зберігання сировини і готової їжі. Сюди належать стелажі, полиці, шафи, візки, ларі.
У категорію лінії роздач входить техніка для підтримання температури у готових страв, допоміжні апарати для роботи обслуговуючого персоналу. Це марміти, касові вузли, універсальні роздавальні столи.
Професійне обладнання для кухні в Харкові виготовляють із нержавіючої сталі, деяких кольорових металів, пластику первинної обробки і загартованого скла. Для виготовлення інструментів, які часто контактують з кислими і лужними продуктами, використовується сталевий сплав із включенням титану, нікелю і хрому.
Компанія Техпром - виробник харчового та будівельного обладнання протягом 11 років продає техніку по всій Україні. У нас можна оформити замовлення на харчове кондитерське обладнання, марміт, шафу для смаження, поверхні для підготовки овочів і оброблення м'яса, риби, мийні столи, гастрономічні ємності, шафи та багато іншого..
Високотехнологічне компактне кухонне обладнання в Харкові вирізняється:
У каталозі виробника апарати для різних цілей. Це технологічні пристрої для хлібобулочних заводів і кондитерських, вакууматори, фасувальні машини та багато іншого для ресторану і будь-якого господарства.
Оформити замовлення Ви можете через кошик або звернувшись до менеджерів нашої компанії. Зайдіть у розділ Контакти на нашому сайті або залиште свої дані для зворотного зв'язку через кнопку на сайті. Наші менеджери допоможуть Вам оформити доставку, прорахують вартість і дадуть відповідь на ваші запитання.