Для підприємств харчової промисловості для кафе • барів • ресторанів • громадського харчування у Запоріжжі
Виробництво харчових продуктів передбачає використання великої кількості спеціальної техніки. Для підприємств харчової промисловості для кафе, барів, ресторанів, їдалень, громадського харчування дозволяє об'єднати всі елементи виробництва і вибудувати цілісну технологічний ланцюжок.
Які види харчового обладнання можна купити у Запоріжжі
Класифікація промислового обладнання для харчової промисловості обширна. Вона включає моделі, які допомагають здійснити кожен процес в приготуванні та виробництві продуктів харчування. Загальна класифікація харчового обладнання в Запорожжі включає такі категорії:
Теплове обладнання - обладнання першорядної важливості на кухні громадського харчування або цеху виробництва. Основний процес, якому піддаються продукти харчування при приготуванні страв - це теплова обробка. Залежно від типу закладу, відвідуваності та запитів клієнтів ви можете купити різні типи теплового оснащення:
- печі Хоспер;
- шафи жарові й пекарські, розстоєчні;
- котли харчоварильні;
- промислові млинниці, сковороди та електроплити;
- теплові столи;
- електрокип'ятильники.
Нейтральне обладнання - необхідно для грамотної організації робочого простору. Матеріал виготовлення - нержавіюча сталь. Відповідає санітарно гігієнічним нормам, відрізняється зносостійкістю і довговічністю. У Запоріжжі ви можете купити такі види нейтрального обладнання: столи, шафи, стелажі, візки, полки, піддони та підставки.
Лінії роздач - до них відносяться марміти, касові вузли, нейтральні елементи, універсальні помічники. основне призначення - короткострокове зберігання, сервіровка і демонстрація готових страв і напоїв відвідувачам закладу. Найчастіше лінії роздач зустрічаються в їдальнях, кафе самообслуговування, фуд-кортах.
Яким вимогам має відповідати промислове обладнання
Промислове обладнання направлено на забезпечення високої якості продуктів харчування, збільшення продуктивності та має відповідати певним вимогам:
- Санітарно-гігієнічні - на виході повинна зберігатися біологічна цінність продуктів. Оснащення не повинно вбирати в себе мікроби та бактерії й містити шкідливі речовини, які можуть проникнути в їжу. Стільниці та інші поверхні повинні мати гладку поверхню, без пір і щілин. Обов'язкова умова - стійкість до хімічних реакцій при взаємодії з кислотами та лугами.
- Конструктивні - оснащення виготовляється в такому вигляді, щоб був вільний доступ для прибирання та обробки поверхонь. Вузли кріплення елементів повинні бути міцними, щоб виключити потрапляння сторонніх деталей в готові страви.
Матеріал виготовлення - для роботи з харчовими продуктами використовують обладнання з нержавіючої сталі. Вона витримує високі або низькі температури, скачки тиску, фізично і термічні дії.
Купити промислове обладнання для харчової промисловості в Запоріжжі
Замовити професійне оснащення для закладів громадського харчування можна на сайті Техпром. Для оформлення замовлення зверніться до фахівців компанії. Вам допоможуть розрахувати вартість, вибрати оптимальний спосіб доставки та оплати.